¿Què i qui?

¿Què i qui?

QUÈ?

Des de l’any 2008 AL TALLER Arquitectura i Disseny, és un espai on treballem les diferents escales del disseny: arquitectura, disseny interior i de producte. El contacte directe amb el client i la dedicació en tots els projectes és un dels valors afegits d’un despatx petit i amb ganes de fer les coses bé. Procurem adequarnos a les necessitats del client caminant en la mateixa direcció.

Arquitectura: Projectes integrals, projectes de reforma i rehabilitació, claus en mà, control de costos i gestió de l’obra.

Interiorisme: Projectes integrals de distribució, decoració i mobiliari. Gestió i legalització d’obres, projectes preu tancat.

Projectes efímers: Muntatge d’instal·lacions efímeres per a fires i esdeveniments incloent la gestió.

QUI?

LAIA CISTERÓ FORTUNY

Estudia arquitectura a la ETSAB, Universitat politècnica de Catalunya. Es titula l’any 2001 i l’any 2012 «Màster en teoria i pràctica del projecte arquitectònic» departament de projectes de la ETSAB – UPC. Treballa en diferents despatxos, entre els que destaca la col·laboració amb Conxita Balcells des de 1999 fins al 2004, on es forma com a arquitecte tant en l’àmbit públic com privat, treballant en una gran varietat de projectes i obres, des d’escoles fins habitatges, passant per projectes efímers i d’ordenació. Entre el 2004 i el 2008 col·labora amb el despatx d’arquitectes de Stefano Colli i Eugenio Martínez, on participa en varis projectes d’arquitectura, interiorisme, stands i espais efímers. Des del 2008 fins al 2015 ha estat professora de projectes d’nteriorisme de l’escola de disseny ELISAVA de 1er i 3er curs. Realitza diverses reformes interiors, especialment en habitatges de principis de segle XX, posant en valor l’arquitectura original.

ALEJANDRA VAZQUEZ OSOVSKY

Estudia arquitectura a la UNR, Universidad Nacional de Rosario. Es titula l’any 1999. Es forma treballant en diferents despatxos d’arquitectes de Rosario, entre el que destaca l’estudi de l’arquitecte Rafael Iglesias, l’any 1998-99, en l’àmbit de projecte i obra privada. De l’any 1998 al 99, obté el càrrec de professora adscrita a la càtedra de «Proyecto Arquitectónico» (4rt i 5è curs) de la «facultad de Arquitectura de Rosario». Viu i treballa a Barcelona des de l’any 1999. Entre d’altres seminaris internacionals, cursa el workshop internacional d’arquitectura, “Producción de Ciudad” en Madrid, juliol del 2000. Entre l’any 1999 i el 2001 col·labora amb Josep Miàs en diferents projectes, entre els que destaca el projecte amb Enric Miralles del mercat de Sta.Caterina. A partir de l’any 2001, inicia la construcció de diverses cases unifamiliars duent a terme tant el projecte, com la direcció i coordinació de les obres, cosa que li permet establir un control molt acurat del procés i la relació amb el client.